Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

POSTALÁDA ZÁRNYITÁS UTÁN ZÁRCSERE!

Postaláda zárcsere kérdés felvetődése elött mindenkivel előfordult már, hogy elhagyta a kulcsait, a fő bérlő nem adott kulcsot a levélszekrény zárjához, illetve beletörtük a kulcsot a zárba. Erre az elcsépelt helyzetre hívtuk életre a szolgáltatásunkat, melyet Budapest minden kerültében előre egyeztetett időpontban végzünk. Szolgáltatásaink kizárólag a postaláda zárcsere műveletére hagyatkozik melynek értelmében postaláda ajtót és zsanért vagy komplex karosszéria lakatos tevékenységet mely a láda ajtajának kiegyengetésére vonatkozhat nem végez. 

A zárcsere művelet nem mondható bonyolult és kivitelezhetetlen feladatnak ám mégis kell hozzá gyakorlat, szerszámozottság, és elhivatottság a felé, hogy ne hagyjuk tárva - nyitva postaládánkat egy sikertelen zárcsere művelet esetén. Általában az idő mértékegységével párhuzamosan a régi építésű társasházak postaláda zárjai mennek tönkre, az igénybevétel nagyságától függően ezt követik csekély mennyiségben az új építésű házak levélszekrény zárjai, majd a sort az elhagyott kulcsok jelentik. Végül de nem utolsó sorban pedig az új tulajdonosnak át nem adott kulcsok sora zárja a levélszekrények  nyitásának és zárásának a megoldását.

Ezek a problémák a nap bármely szakaszában előfordulhatnak és bizonyára nem vagyunk felkészülve rá, hogyan oldjunk meg egy ilyen feladatot. Elkezdjük feszegetni az ajtót de nem tudjuk hol a záródási pont. Ilyenkor meghajlik a leveleket őrző szekrény ajtója, ha sikeresen fel feszítettük a postaládát jöhet a zárcsere. De milyen típusú? Hol szerezhető be? Kompatibilis e a rég zárral? Mivel lehet pótolni ha már nem elérhető a piacon? Stb... Itt lépünk be mi a körbe és minden kérdést azonnali munkával váltjunk fel megspórolva Önnek időt és költséget. Postaláda zárcsere során megismertük a Budapest területén alkalmazott postaládák típusait, szerkezeteit melyet egy órán belül kinyitunk és ki is cserélünk. 

                      Postaláda zárcsere

Postaláda zárcsere típusai

Eltérnek egymástól, megkülönböztetünk kosaras, illetve csavarozható zártípust melyek a környezetükbe illesztve megfelelően látják el a feladatukat amely minden esetben a nevünkre szóló levelek, újságok megőrzésére alkalmasak. Záródási pontok lehetnek nyelves vagy ékes kialakításutak attól függően mekkora távolságot kell biztosítani a zárási felületen. Nem utolsó sorban a panel házakban elterjedt "kocka" típusú zár mely a legnagyobb előfordulással található meg a levelek őrzésében. Ezek a pontok szemmeltartása mellett nehéz a mindennapi életből vagy az interneten felelhető videókból táplálkozni mert egy egy pont kihagyása komoly hibalehetőséget tartogat a hosszútávú működés során. Nem utolsó sorban megkérdöjelezheti a postaláda zárcsere kérdését is. Hosszú távra visszatekintő munkavégzésünk egyetlen postaláda zárat nem hagyott műkődésképtelen helyzetben hiszen számtalan lehetőség nyílik a munka eredményes átadásához.

 

                       Postaláda zárak cseréje

 

Mitől lesznek biztonságban a személyes iratai

Sok műveletet hajtottunk végre működésünk során, volt, hogy hónapokig nem jutott hozzá ügyfelünk a személyes irataihoz, levelezéséhez, megkereséséhez melyekből többnyire vesztesége származott. Volt,hogy az albérlő postafióknak használta a postaládáját így a bérleti díjat abban tárolták de a kulcs elveszett. Minden egyes zárnyitás és zárcsere feladat egyedi mint a felhasználási terület amire alkalmazzuk a tároló eszközünket. Ám biztonságos értékcikkek, és személyes iratok őrzésére csak biztonságosan működő postaláda zárat alkalmazhatunk. Ennek feltétele, hogy megfelelő szakembert válaszunk erre a feladatra mint anyagfelhasználás mint szerszámozottság területén. Garantáljuk, hogy levélszekrénye nem marad nyitva még akkor sem ha már olyan régi, hogy alkatrész utánpótlása lehetetlen. Átalakítással óvjuk meg személyes, névre szólóiratait az illetéktelen hírvadászok ellen. 

HÍvjon hogy jól záródjon a napja! 

Postaláda zárnyitás - zárcsere 06 70 272 77 73 

Képek:

Postaláda zárcsere